Info

Info från JUF Brukshästkommité

Information angående Brukstävlingar med avseende på Coronaviruset

Brukshästkommittén beslutade 2021-05-03 att INTE genomföra Bruks SM 2021.

Tidigare beslut om att ekipage kvalade vid Bruks DM 2019 kommer att bjudas in till Bruks SM tävlingarna 2021 i stället för 2020 rivs därmed upp!
Ekipage som tidigare kvalat till Bruks SM 2020 har därmed tyvärr inte kvalat till kommande Bruks SM utan ny uttagning till kommande Bruks SM måste genomföras.

För att underlätta för disktrikten att hinna genomföra uttagning till nästa års Bruks SM förlängs tiden för uttagning till 2022-04-30.
Vi påminner också om att det är mycket viktigt arrangören skickar in ifylld tävlingsredovisningsblankett, som finns på hemsidan, till kansliet direkt efter genomförd DM-tävling!

Brukshästkommittén efterlyser också samarbetspartner för kommande SM arrangemang!

Hör gärna av er om ni har frågor!

Glad Påsk!

Glad påsk kära medlemmar!🐥🐣🐰
Vi hoppas snart vi kan träffas igen, och med vaccin på väg till alla så har det ju aldrig känts så nära som nu. Men vi får hålla ut ett litet tag till 😊👍 Hoppas ni alla och hästarna mår väl.

Info från JUF

"Enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar för att förhindra smitta av Covid-19 uppmanas distrikt och avdelningar att INTE arrangera tävlingar och större sammankomster fram till och med den 30 juni 2021 eller tills något annat beslutas.

I dagsläget är det inte klart hur det blir med årets Bruks SM, vi ser försiktigt positivt på att kunna genomföra Plöj SM 2-3 oktober enligt plan.
Så fort något beslut har tagits meddelar vi detta."

 Från JUF's hemsida 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.09 | 22:04

Söker en äldre flakvagn med lämmar för att bygga en prärievagn utav. Trähjul ett krav. Den ska vara till prydnad så behöver inte vara perfekt.

...
12.11 | 17:01

Hej
Har en kompis som letar lugn och trygg nordsvensk ca 7-14 år
Med vänlig hälsning //Monica

...
14.02 | 14:22

Hej, jag vill köpa en rockard eller gigg med broms storlek cob upp till full. Inget över 10 000 kronor av intresse. Bjorndahl.sandra@gmail.com

...
21.11 | 09:54

Bakselen var det tänkt att stå, inte bakdelen 🙂 Lurigt när automatiskt stavningsprogram är på 😉

...
Du gillar den här sidan