Utbildningskommittén

Utbildningskommittén - vilande just nu

 

Utbildningskommittén är en av två kommittéer inom kusksällskapet. Kunskapsbanken inom föreningen är stor då flertalet medlemmar har mångårig erfarenhet av utbildning och träning av hästar. Tillsammans har vi hästen som det stora intresset och vi i kommittéen vill verka för en bred utbildning där säkerhet och trivsel är den röda tråden.

Tveka inte att skicka ett mail till sammankallande i kommittén om du har idéer eller förslag på vad vi kan göra tillsammans.
Det kan vara allt från att lära sig om olika selar, användningsområden, vagnstyper, utrustning, redskap till att köra par eller enbet i skog och på bana. Kurs startas upp när vi är tillräckligt många.

Inspirationshelg med Håkan Carlsson. Foto. Å Friman

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.06 | 22:34

Funderar ni på att utöka antalet platser till tävlingen i Vaggeryd i juli då trycket är så stort att platserna tog slut på 18 minuter.
Mvh Christer Daggber

...
24.03 | 19:18

Hej Göran,
Om man inte förnyar sitt medlemskap aktivt varje år, så är man inte medlem längre. Så förhoppningsvis har du inte då betalat in för 2022 då.

...
18.03 | 21:56

Hur länge håller det på i morgon i öreryd?

...
27.02 | 19:56

Hej jag vill tävla för er i år och undrar vad jag skall betala in för detta Arne Bjurling. Återkom på arne.bjurling@telia.com .

...
Du gillar den här sidan